EUROBASKET

Τεόντοσιτς: "Ντροπή, αν χάναμε!"

Τεόντοσιτς: "Ντροπή, αν χάναμε!"

Η Σερβία μετράει επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο 39ο Eurobasket και ο αρχηγός Μίλος Τεόντοσιτς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων, εξηγώντας πως οι δευτεραθλητές κόσμου είναι πανέτοιμοι για τους Λιθουανούς.

Η Σερβία συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στο Eurobasket 2015. Μετά το επιβλητικό 5-0 στον "όμιλο του θανάτου" και τις νίκες επί της Φινλανδίας και της Τσεχίας στους "16" και τα προημιτελικά, αντίστοιχα, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς στρέφεται πλέον στον σπουδαίο ημιτελικό με τη Λιθουανία (18/9, 22:00).

Στο μεταξύ, ο αρχηγός Μίλος Τεόντοσιτς έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων στη διοργάνωση, ξεκαθάρισε ότι οι "Αετοί" θα είναι απόλυτα έτοιμοι στα ημιτελικά και παραδέχτηκε πως ενδεχόμενη ήττα στα πρώτα νοκ άουτ ματς θα ήταν ντροπή για τους δευτεραθλητές κόσμου!

"Η Λιθουανία είναι μια έμπειρη ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε εμείς το φαβορί. Είναι γεγονός ότι στα προηγούμενα νοκ άουτ παιχνίδια (σ.σ. με τις Φινλανδία, Τσεχία), είχαμε εμείς αυτόν τον τίτλο. Αν χάναμε, θα ήταν ντροπή! Πλέον μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά. Θα το αποδείξουμε στο γήπεδο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ