EUROBASKET

Στο Eurobasket με τη... Σλοβενία ο Άντονι Ράντολφ!

Στο Eurobasket με τη... Σλοβενία ο Άντονι Ράντολφ!

Μέλος της Εθνικής Σλοβενίας θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στο επερχόμενο Eurobasket o άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Άντονι Ράντολφ.

Αυτή κι αν είναι έκπληξη... Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα παλέψουν για να βρεθούν στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Eurobasket 2017 και ανάμεσα στα ονόματα που κάλεσε, βρήκαμε και αυτό του Άντονι Ράντολφ! Του εκρηκτικού ψηλού που θα συναντήσει και σε επίπεδο εθνικών ομάδων τον συμπαίκτη του στην Ισπανία, Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης (10.2 πόντοι, 5.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ ανά 21 λεπτά σε 34 αγώνες της EuroLeague την περίοδο 2016-17) είδε την Κυβέρνηση της Σλοβενίας να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και πλέον θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια διοργάνωση που υπό κανονικές προϋποθέσεις θα έβλεπε (ΑΝ έβλεπε) από τον καναπέ του σπιτιού του.

Τον Ράντολφ θα τον βρει απέναντί της και η Εθνική Ελλάδας, καθώς η Σλοβενία θα συμμετάσχει στον 1ο Όμιλο (στη Φινλανδία) μαζί με τις Πολωνία, Γαλλία, Φινλανδία, Ισλανδία. Ο αγώνας της δικής μας ομάδας με εκείνη του Αμερικανού θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά οι 29 παίκτες που κλήθηκαν από τον Κοκόσκοφ: Γιαν Μπαρμπάριτς (Ολίμπια), Μίρζα Μπέγκιτς (Τσεντεβίτα), Γιάκα Μπλάζιτς (Μπασκόνια), Τόμας Μπολτσίνα (Χέλιος Σανς), Βλάτκο Τσάντσαρ (Μέγκα Λεκς), Γιάκομπ Τσέμπατσεκ (HOPS), Ζίγκα Ντίμετς (Κρκα), Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκόραν Ντράγκιτς (Miami Heat), Γκρεγκόρ Χρόβατ (Ολίμπια), Γιάκα Κλόμπουτσαρ (Ιστανμπούλ), Γιαν Κόζι (Sixt Coastal), Μαρτίν Κραμπέλι (Πανεπιστήμιο Κρέιτον), Λούκα Λάπορνικ (Μπιλμπάο), Μπλαζ Μάκοβιτς (Ιγκοκέα), Έντο Μούριτς (Μπάνβιτ), Αλεξέι Νίκολιτς (Καζάλε), Αλεν Όμιτς (Μάλαγα), Κλέμεν Πρέπελιτς (Λιμόζ), Μάτιτς Ρέμπετς (Κρκα), Λούκα Ρούπνικ (Φουενλαμπράδα), Ζαν Μαρκ Σίσκο (Ilirija), Μίχα Βασλ (Σαλόν), Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ), Σάσα Ζάγκορατς (Πάρμα), Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ Μαδρίτης).

* Μόνο ένας των των Μπέγκιτς, Όμιτς, Ράντολφ μπορεί να παίξει ως νατουραλιζέ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ