EUROBASKET

Στην προετοιμασία της εθνικής Σλοβενίας ο Έραζεμ Λόρμπεκ!

Στην προετοιμασία της εθνικής Σλοβενίας ο Έραζεμ Λόρμπεκ!

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι Σλοβένοι στον κόσμο, αφού ανακοίνωσαν ότι ο Έραζεμ Λόρμπεκ - ο οποίος έχει να παίξει μπάσκετ από το 2014 - θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της Σλοβενίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ!

Ήταν η σεζόν 2013/14 όταν ο Έραζεμ Λόρμπεκ αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι, φορώντας τότε την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Έκτοτε αλλεπάλληλοι τραυματισμοί και εγχειρίσεις δεν του επέτρεψαν να ξαναπαίξει, παρά τις προσπάθειές του να ξαναπατήσει παρκέ. Τώρα όμως φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα σλοβενικά ΜΜΕ, ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της εθνικής Σλοβενίας, ελπίζοντας ότι θα κερδίσει μία θέση στην 12αδα της ομάδας ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ!

Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ενθουσιασμένος για αυτό το γεγονός, επισημαίνοντας ότι τους τελευταίους δύο μήνες προπονείται εντατικά για να μπορέσει να φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Μένει τώρα να φανεί αν η εθνική Σλοβενίας θα τον βοηθήσει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του ή αν τελικά ο Λόρμπεκ δεν καταφέρει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ