EUROBASKET

Σοκ στην Σερβία: Εκτός δράσης για 3 εβδομάδες ο Νέντοβιτς!

Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα ο τραυματισμός του Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν τελικά πιο σοβαρός από ότι υπολογίστηκε και θα μείνει εκτός παρκέ για 3 εβδομάδες! Οριακό πλέον το αν θα προλάβει το Ευρωμπάσκετ. Ενθαρρυντικά νέα από τον Σιμόνοβιτς.

Όταν ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι υπάρχει μία ανησυχία για τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς μάλλον ήξερε τι έλεγε. Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο γιατρός της εθνικής Σερβίας, ο σταρ της Βαλένθια χρειάζεται να ξεκουράσει τον τραυματισμένο του ώμο για 3 εβδομάδες!

Τα νέα αυτά βέβαια σημαίνουν αυτόματα ότι η συμμετοχή του Νέντοβιτς στο Ευρωμπάσκετ είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο λόγος είναι ότι η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν ο Νέντοβιτς είναι εντάξει μέχρι τότε, δύσκολα θα έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό. Στην Σερβία ωστόσο συνεχίζουν να ελπίζουν ότι τελικά θα βρίσκεται στην 12αδα, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο τραυματισμός του χρειάζεται απλώς ξεκούραση για να ξεπεραστεί και όχι χειρουργείο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, φαίνεται να έρχονται καλά νέα από τον Μάρκο Σιμόνοβιτς. Όπως ανακοίνωσε ο γιατρός των Σέρβων, η αποθεραπεία του τραυματισμού του φόργουορντ της Ζενίτ στον τραυματισμένο του αντίχειρα βρίσκεται σε καλό δρόμο και ίσως τελικά με λίγη τύχη να είναι τελικά διαθέσιμος και να μην τεθεί εκτός Ευρωμπάσκετ.

(AP Photo/Eric Gay)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ