EUROBASKET

Σλότερ: "Σταματήστε τους με την άμυνά σας και κερδίστε!"

Σλότερ: "Σταματήστε τους με την άμυνά σας και κερδίστε!"

Ο Έι Τζέι Σλότερ μέσα από το Sport24.gr, δείχνει τον δρόμο στην Εθνική μας ομάδα για να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Ισπανίας, ώστε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ (vid).

Για τρία δεκάλεπτα η Πολωνία, έβαζε δύσκολα στους Ισπανούς κι έδειχνε ικανή να κάνει την έκπληξη στο προτελευταίο νοκ άουτ ματς για τη φάση των "16" που πραγματοποιήθηκε χθες. Στην τελευταία περίοδο όμως, μίλησε η κλάση του Πάου Γκασόλ , ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως κόντρα στην Ελλάδα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους Ισπανούς.

Ένας δικός μας γνώριμος, από τη θητεία του στην Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Έι Τζέι Σλότερ μίλησε στο Sport24.gr για όσα πρέπει να κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αρχικά βέβαια, ο Αμερικανός γκαρντ που πήρε πολωνικό διαβατήριο αναφέρθηκε στη ζημιά που έκανε ο Πάου Γκασόλ και μας έδωσε μια πρώτη γεύση για την Ισπανία. " Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες που έχουν κερδίσει τίτλους και ξέρουν από τα σημαντικά μας. Η Ισπανία είναι μεγάλη ομάδα με πολύ ταλέντο. Ήταν εύστοχοι σε αρκετά σουτ από τα 6.75. Eμείς καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί για τρία δεκάλεπτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια των συμπαικτών μου".

Στην ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα, ώστε να πάρει τη νίκη την ερχόμενη Τρίτη (15/9) ο Σλότερ υποστήριξε: " Πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να αμυνθούν σωστά απέναντι σε μία δύσκολη και επιθετική ομάδα. Αν τα καταφέρει στην άμυνα η Ελλάδα θα μπορέσει να πάρει και τη νίκη".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ