EUROBASKET

Σλότερ: "Σπέσιαλ... παιχνίδι για μένα αυτό με την Ελλάδα"

Σλότερ: "Σπέσιαλ... παιχνίδι για μένα αυτό με την Ελλάδα"

Ο Έι Τζέι Σλότερ μίλησε στο Sport24.gr αμέσως μετά την πρεμιέρα της Πολωνίας στο Eurobasket 2017, η οποία δε συνοδεύτηκε με ήττα, καθώς οι "κόκκινοι δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Σλοβενία (90-81).

O γνωστός μας στην Ελλάδα, από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό (σ.σ είχε αγωνιστεί στους "πράσινους" τη σεζόν 2014-'15) Έι Τζέι Σλότερ, μίλησε στο Sport24.gr, για την ήττα της Πολωνίας στην πρεμιέρα του Α' Ομίλου του Eurobasket 2017 , στη "Hartwall Arena".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

" Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για την ομάδα μας. Δεν ξεκινήσαμε το τρίτο δεκάλεπτο όπως θα θέλαμε. Δεν ήταν όπως το θέλαμε. Τους αφήσαμε να παίξουν το μπάσκετ που ήθελαν εκείνοι", είπε αρχικά ο Έι Τζέι Σλότερ, για να συμπληρώσει: " Στη συνέχεια πήραν προβάδισμα δεκαπέντε πόντων και απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, όπως η Σλοβενία δεν πρέπει να δίνεις ένα τέτοιο προβάδισμα στο σκορ".

Η Πολωνία θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Ελλάδας στον πρώτο όμιλο της πρώτης φάσης στο Ελσίνκι και ο Έι Τζέι Σλότερ, μας μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

" Ο αγώνας απέναντι στην Ελλάδα θα είναι ένα… σπέσιαλ παιχνίδι για εμένα. Θα αντιμετωπίσω παίκτες που τους είχα και στην Ελλάδα και έπαιζαν είτε στον Παναθηναϊκό είτε στον Ολυμπιακό. Περιμένω να αντιμετωπίσω την Ελλάδα", τόνισε ο 30χρονος γκαρντ της Βιλερμπάν.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ