EUROBASKET

Ρέγιες: "Εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα, αλλά..."

Ρέγιες: "Εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα, αλλά..."
COPYRIGHT

Ο Φελίπε Ρέγιες μίλησε εν όψει της προημιτελικής φάσης του Eurobasket και της "μονομαχίας" με την Ελλάδα (15/9, 19:30) τονίζοντας πως η Ισπανία μπορεί να πάρει τη νίκη - πρόκριση. Γιατί σχολίασε το... παρελθόν των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Ακόμη μία πρόκριση σε τετράδα του Eurobasket θέλει να πάρει η Ισπανία, η οποία στους "8" θα βρει στον δρόμο της την Ελλάδα. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη είναι αήττητη και θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο ημιτελικό του 2007, έχοντας ως κύριο όπλο της την άμυνα.

Την καλή δουλειά που κάνουν οι διεθνείς μας στο πίσω μέρος του παρκέ εξήρε -με δηλώσεις του- ο Φελίπε Ρέγιες. Ο αρχηγός της "φούρια ρόχα" είπε αρχικά πως " παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, που ακόμη δεν έχει χάσει και παίζει καλό μπάσκετ. Έχουμε δυο μέρες να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε καλύτερα αλλά και να ξεπεράσουμε τους τραυματισμούς", για να προσθέσει:

" Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι απ' αυτά τα παιχνίδια όπου όλοι θέλουν να αγωνιστούν. Δεν φοβόμαστε κάποιον Έλληνα, αλλά όλη την ομάδα! Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν. Θα είναι τελικός. Ο Μπουρούσης παίζει καλά, η Ελλάδα είναι εξαιρετική στην άμυνα, δεν έχει χάσει ακόμη, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε".

Μέσα σε όλα όμως, η Ισπανία πρέπει να ξεπεράσει ακόμη κάτι: τα προβλήματα τραυματισμών. Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ στάθηκε στο γεγονός λέγοντας πως " είμαστε καλά, εκτός από κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς. Όλοι όμως θέλουν να παίξουν. Και ο Πάου (είναι συγκάτοικός του στο δωμάτιο) που θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο (Δευτέρα). Πάντως όπως είδατε αν και τραυματίας δεν είχε κανένα πρόβλημα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ