EUROBASKET

ΣΕΠΚ για Σπανούλη: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ"

ΣΕΠΚ για Σπανούλη: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ"
INTIME SPORTS

Ο ΣΕΠΚ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία ευγνωμονεί τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στην Εθνική μας, ύστερα από την ανακοίνωση αποχώρησης του από την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης για τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του στην Εθνική μας ομάδα.

Η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Βασίλης Σπανούλης αποσύρεται από την Εθνική ομάδα, επιθυμεί να τον ευχαριστήσει για τον προσφορά του και να τον συγχαρεί για όλα όσα έχει προσφέρει.

Θεωρώντας δεδομένο ότι εκφράζει όλους τους Έλληνες προπονητές το Δ.Σ του ΣΕΠΚ θέλει να ευχαριστήσει τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ και ειδικότερα με αυτή την ευκαιρία στην Εθνική ομάδα. Από το 2001 τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, την ίδρωσε, την μάτωσε και την γέμισε δάκρυα χαράς, κατακτώντας παράλληλα τρία μετάλλια (2005, 2006, 2009).

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είναι να τον συγχαρεί και να τον χειροκροτήσει, διότι όλα αυτά τα χρόνια αποτέλεσε ένα από τα φωτεινότερα παραδείγματα για τους νεαρούς αθλητές και ένα ίνδαλμα για όλους τους φιλάθλους του αγαπημένου μας σπορ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ