EUROBASKET

Προσέχει για να έχει ο Αμπρίνες

Spain's Alex Abrines stretches during a basketball practice session for the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Spain's Alex Abrines stretches during a basketball practice session for the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Κροατία (5/9, 17:45) δίχως τον Άλεξ Αμπρίνες στη σύνθεσή της, αφού ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποφάσισε να τον προφυλάξει για ένα ακόμη παιχνίδι. Μέσα για τη "φούρια ρόχα" ο Πάου Γκασόλ.

Απών από ένα ακόμη της Ισπανίας θα είναι ο Άλεξ Αμπρίνες, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι. Ο 24χρονος γκαρντ προφυλάχθηκε στο παιχνίδι με τη Ρουμανία (4/9), κάτι που θα γίνει για δεύτερη σερί μέρα, αυτή τη φορά στη μονομαχία με την Κροατία (5/9, 17:45) για τον Γ' Όμιλο.

Τι κι αν σήμερα κρίνεται η πρωτιά του ομίλου; Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης του παίκτη, προσδοκώντας πως οι υπόλοιποι θα καλύψουν το κενό του. Μέχρι στιγμής άλλωστε η λειτουργία της "φούρια ρόχα" είναι ιδανική, έχοντας κρύψει τη συγκεκριμένη απουσία.

Από την άλλη, το "παρών" στη μονομαχία με τη "χρβάτσκα" θα δώσει ο Πάου Γκασόλ, που ξεκουράστηκε χθες (4/9) και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να μονομαχήσει με τους ψηλούς της κροατικής ομάδας.

AP Photo/Eric Gay

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ