EUROBASKET

Πρίντεζης: "Τιμή μας που ήμασταν εδώ"

Πρίντεζης: "Τιμή μας που ήμασταν εδώ"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε λόγο για "τιμή" όταν αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Πως σχολίασε την παρουσία της "γαλανόλευκης" στο Eurobasket.

Η αδυναμία της Εθνικής ομάδας να ανέβει στο βάθρο των νικητών μετά από έξι χρόνια είναι σαφές πως καθιστά αποτυχημένη την πορεία της στο Eurobasket. Το αυτό ανέφερε κι ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα κατάταξης με τη Λετονία (97-90), στον οποίο πάντως η "επίσημη αγαπημένη" εξασφάλισε την παρουσία της στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Στη μεικτή ζώνη του "Πιέρ Μορουά", ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της Εθνικής ομάδας στη φετινή διοργάνωση, λέγοντας αρχικά πως " περιμέναμε ένα καλύτερο τέλος. Είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον ότι θα παίξουμε στο προ-ολυμπιακό", ενώ συνέχισε λέγοντας: " Ήταν χαρά μας που ήμασταν εδώ όλο το καλοκαίρι. Ήταν τιμή μας να είμαστε εδώ. Θέλαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο, δεν ήρθε αλλά είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε".

Για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη και του Γιάννη Μπουρούση από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ανέφερε: " Πολλές φορές που γίνεται μέσα και αυτό που νιώθει ο κάθε παίκτης δεν είναι εύκολο να περιγραφεί. Κάθε καλοκαίρι όλα τα παιδιά είναι εδώ, με την καρδιά τους. Αφήνουν πίσω τις οικογένειες και τα παιδιά τους. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ