EUROBASKET

Πιανιτζάνι: "Περήφανος για τους παίκτες μου"

Πιανιτζάνι: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Περήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, λέγοντας ότι έπαιξαν απίστευτα. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Λουίτζι Ντατόμε (video).

Ο προπονητής της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

"Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έκαναν εξαιρετική δουλειά, έλεγξαν τον αγώνα για 40 λεπτά και έπαιξαν απίστευτα", είπε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Μέχρι τώρα παίζαμε πολύ καλά, με πάθος και χημεία. Απόψε ήταν ακόμη πιο δύσκολα, όχι μόνο λόγω της εμπειρίας και της ποιότητας του αντιπάλου που είναι μια ομάδα που διεκδικεί μετάλλιο.

Είχαμε πρόβλημα στην αρχή στο λόου ποστ με τη διαφορά στα ύψη, αλλά σταδιακά προσαρμοστήκαμε και μείναμε συγκεντρωμένοι. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, αλλά πιέσαμε πολύ και περιμέναμε να επιτεθούμε όταν έπρεπε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου".

Ντατόμε: "Μαθηματικά στην επόμενη φάση"

Από την πλευρά του, ο Λουτζί Ντατόμε δήλωσε: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς παίκτες που πήραν την Ευρωλίγκα.

Όλοι συνέβαλαν στη νίκη, είτε έπαιξαν λίγο είτε πολύ. Πλέον είμαστε και μαθηματικά στην επόμενη φάση και είναι σημαντικό για μας ότι μεταφέρουμε τέσσερις βαθμούς. Θα πάμε και στη συνέχεια βήμα-βήμα, όπως κάναμε μέχρι και τώρα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ