EUROBASKET

Πιάνει δουλειά η Γεωργία του Ζούρου

Πιάνει δουλειά η Γεωργία του Ζούρου

Στη Σλοβενία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας βρίσκεται η Γεωργία. Ο Ηλίας Ζούρος κάλεσε 19 παίκτες.

Με 19 παίκτες ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Γεωργία. Τόσους κάλεσε ο Ηλίας Ζούρος για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα γίνει στην πόλη Πόντσετκτεκ της Σλοβενίας, με τον πρωταθλητή του ΝΒΑ (με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) Ζάζα Πατσούλια να ξεχωρίζει.

Οι κλήσεις της Γεωργίας έχουν μερικές αλλαγές σε σχέση με την αρχική προεπιλογή στις αρχές του Ιουνίου , αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι Κάγια Τζιτσάντζε και Βίκτορ Σανικίτζε. Από τους 19 παίκτες που κλήθηκαν ο 18χρονος Γκόγκα Μπιτάτζε δεν θα ενσωματωθεί αμέσως, αφού συμμετέχει αυτές τις ημέρες με την Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ U20 β' κατηγορίας.

Οι 19 παίκτες που κάλεσε ο Ηλίας Ζούρος είναι οι εξής: Μπέκα Μπακαούρι, Μιχαΐλ Μπερισβίλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Μπέκα Μπουριανάτζε, Ανατόλι Μπόισα, Μάικλ Ντίξον, Γκιόργκι Γκαμκρελίτζε, Νόνταρ Γκογκότζε, Κάρα Γιντσαράτζε, Μπέσικ Λεζχάβα, Ιλια Λονταρίτζε, Μανούτσαρ Μαρκοϊσβίλι, Ζάζα Πατσούλια, Οτάρ Πκακάτζε, Ντούντα Σανάτζε, Γκιόργκε Σαραμπίτζε, Γκιόργκι Σερμαντίνι,Τορνίκε Σενγκέλια και Γκιόργκε Τσιντσάντζε.

Η Γεωργία βρίσκεται στον 2ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ και θα έχει αντιπάλους τη Γερμανία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα πάρει μέρος και στο ετήσιο τουρνουά Ακρόπολις, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23-25 Αυγούστου στην Αθήνα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ