EUROBASKET

Πατσέσας: "Αδύνατο σημείο της Ελλάδας ο Μίσσας"

Πατσέσας: "Αδύνατο σημείο της Ελλάδας ο Μίσσας"

Γνωστό λιθουανικό μέσο ζήτησε από τον Λιθουανό τεχνικό, Τόμας Πατσέσας, να πει την άποψή του για τον αγώνα της Ελλάδας με την Λιθουανία για την φάση των "16", με τον ίδιο να δηλώνει πως το αδύνατο σημείο της Εθνικής μας είναι ο τεχνικός της, Κώστας Μίσσας.

Ο Τόμας Πατσέσας πιστεύει ότι η Λιθουανία έχει πλεονέκτημα κόντρα στην Ελλάδα στον αγώνα για την φάση των "16" του Eurobasket (9/9, 21:30). Όσο για τον λόγο; Η παρουσία του Κώστα Μίσσα στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών, τον οποίο χαρακτήρισε το αδύνατο σημείο της ομάδας!

Ο άλλοτε τεχνικός της Πρόκομ κλήθηκε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα http://sportas.lrytas.lt να καταθέσει την άποψή του για το παιχνίδι και όταν ρωτήθηκε για το ποια από τις δύο ομάδες έχει καλύτερο προπονητή στάθηκε στο παρελθόν του Έλληνα κόουτς και την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών: " Από όσο ξέρω ο Κώστας Μίσσας ήρθε από το γυναικείο μπάσκετ. Είχε θέση στην Ομοσπονδία και τον έχρισαν προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Είχα μία κουβέντα με έναν Έλληνα που παρακολουθεί τα γεγονότα και μου είπε ότι όλοι στην Ελλάδα είναι εκνευρισμένοι με αυτή την επιλογή, επειδή υπάρχουν προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας, ο Κατσικάρης και ο Ζούρος. Ο Μϊσσας δεν έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο" υποστήριξε αρχικά ο Πατσέσας, για να συμπληρώσει:

" Θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας, επειδή οι Έλληνες είναι απειλητικοί. Έχουν πολύ ταλέντο και όλοι οι παίκτες τους αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη. Έχουν παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και θα είναι πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Φυσικά, όμως, έχουν έναν αδύνατο σημείο: Την θέση του προπονητή. Και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ