EUROBASKET

Π. Γκασόλ : "Χαίρομαι που έχω το προνόμιο να προκαλώ αυτά τα συναισθήματα"

Π. Γκασόλ : "Χαίρομαι που έχω το προνόμιο να προκαλώ αυτά τα συναισθήματα"

Ο MVP του Eurobasket, Πάου Γκασόλ, μίλησε για την διοργάνωση που του χάρισε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο και το βραβείο του MVP αλλά και τους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Ο Πάου Γκασόλ, ο ήρωας της Ισπανίας μίλησε στη Marca για το φετινό Eurobasket, για την παράδοση που έχει χτίσει η Ισπανία στις μεγάλες διοργανώσεις, τον μεγάλο ημιτελικό κόντρα στη, διοργανώτρια, Γαλλία και φυσικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο Πάου Γκασόλ στάθηκε περισσότερο στο παιχνίδι απέναντι στη Γαλλία καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ήταν περίεργες οι συνθήκες από την αρχή του παιχνιδιού και όλα έδειχναν ότι δεν θα είναι εύκολο ( πχ οι γιούχα στον εθνικό ύμνο της Ισπανίας) αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ακόμα μια πρόκριση στον τελικό.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και τόνισε ότι θα δώσει κανονικά το παρόν. Όταν ερωτήθηκε για την ήττα από τις ΗΠΑ στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε πως για να κερδίσεις αυτήν την ομάδα θα πρέπει να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Του έγινε ερώτηση για τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που προκάλεσε σε όλους τους Ισπανούς και είπε πως χαίρεται που έχει το προνόμιο μέσω του ταλέντου του και του επαγγέλματός του να προκαλεί αυτά τα συναισθήματα στους οπαδούς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ