EUROBASKET

Οι Γάλλοι "ξέχασαν" τον τελικό του Eurobasket

Οι Γάλλοι "ξέχασαν" τον τελικό του Eurobasket

Εντυπωσιασμένοι είναι οι Ισπανοί με την αδιαφορία του γαλλικού τύπου προς τον τελικό του Eurobasket που διοργάνωσαν οι ίδιοι.

Οι Ισπανοί δείχνουν ξαφνιασμένοι από το γεγονός πως ο γαλλικός Τύπος επέλεξε να μην ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τον τελικό του Eurobasket και προτίμησε να δημοσιεύσει τι έκαναν οι ομάδες στα υπόλοιπα αθλήματα. Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca αναφέρει σε άρθρο της τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η "Le Parisien" αναφέρθηκε στην νίκη των Ισπανών κόντρα στη Λιθουανία αλλά και στον Πάου Γκασόλ στις μέσα σελίδες ενώ το πρωτοσέλιδό της κοσμεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Η "Le Figaro" από την άλλη δεν κάνει καμία αναφορά στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία και η μόνη της αναφορά στην τελευταία μέρα του Eurobasket είναι η επιλογή του Ναντό ντε Κολό στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η εφημερίδα "Liberation" που αναφέρει τη νίκη της Ισπανίας μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση καλύπτοντας το θέμα σε τρεις σειρές. Η "Le Monde" με την σειρά της ακολουθεί την γραμμή των υπολοίπων αλλά καλύπτει εκτενώς το θέμα στην ηλεκτρονική της έκδοση κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στις εκπληκτικές εμφανίσεις του Πάου Γκασόλ.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ