EUROBASKET

Οι αντίπαλοι της Ελλάδας αν κερδίσει την Πολωνία

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας θέλει νίκη επί της Πολωνίας για να συνεχίσει στη νοκ-άουτ φάση του Eurobasket 2017 και το Sport24.gr παρουσιάζει τους επόμενους πιθανούς της αντιπάλους.

Η δεύτερη και η τρίτη θέση του Α' Ομίλου είναι πλέον κορυφές που δεν μπορούν να κατακτηθούν. Η Ελλάδα ηττήθηκε και από τη Φινλανδία και πλέον χρειάζεται αύριο νίκη επί της Πολωνίας (17:30, ΕΡΤ1) για να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και να συνεχίσει στη νοκ-άουτ φάση του Eurobasket 2017. Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττηθεί για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα, τότε θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση και θα γυρίσει στη βάση του έχοντας αποτύχει παταγωδώς σε ένα τουρνουά που θα περίμενε κανείς ότι θα φτάσει τουλάχιστον μέχρι την προημιτελική του φάση.

Με νίκη επί της πολύ αξιόμαχης Πολωνίας, η Ελλάδα θα προκριθεί ως τέταρτη στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και εκεί θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου τον νικητή του αυριανού αγώνα ανάμεσα στη Λιθουανία και τη Γερμανία που θα έχει τερματίσει στην πρώτη θέση του Β' Ομίλου. Αν κερδίσει αυτό το ματς, θα διασταυρωθεί με τον νικητή του αγώνα Κροατία - Λετονία/Ρωσία/Τουρκία στον προημιτελικό της 13ης Σεπτεμβρίου και αν υπερπηδήσει και εκείνο το εμπόδιο θα βρεθεί στον ημιτελικό της 15ης Σεπτεμβρίου.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ