EUROBASKET

Ο Σκαριόλο και το Million Dollar Baby

Ο Σκαριόλο και το Million Dollar Baby

Η Ισπανία διεκδικεί απόψε το τρίτο χρυσό μετάλλιο σε Eurobasket κόντρα στη Λιθουανία ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο... δανείστηκε μια φράση από το "Mllion Dollar Baby" για να παρουσιάσει την πορεία της "φούρια ρόχα" στο τουρνουά.

Η Ισπανία παρατάχθηκε στο Eurobasket χωρίς τους Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ρίκι Ρούμπιο, Χοσέ Μανουέλ Καλδερόν, Άλεξ Αμπρίνες και Μαρκ Γκασόλ ωστόσο έφτασε ως το τέλος της διαδρομής, αφήνοντας μάλιστα εκτός τελικού τους διοργανωτές Γάλλους.

Πλέον η "φούρια ρόχα" καλείται να τελειώσει τη δουλειά στον αποψινό (20/9, 20:00) τελικό με τη Λιθουανία, κατακτώντας έτσι το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση μετά τους back2back τίτλους, το 2009 και το 2011.

Ρώτησαν, λοιπόν, τον Σέρτζιο Σκαριόλο αν η ομάδα του έχει χαλαρώσει μετά τη νίκη επί της διοργανώτριας Γαλλίας και την πρόκριση στον τελικό, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της Σερβίας. Τι είχε να πει ο Ιταλός κόουτς;

"Φτάσαμε, λοιπόν, στον τελικό. Κερδίσαμε κάποια παιχνίδια, χάσαμε κάποια άλλα όμως το πιο σημαντικό είναι ότι βγάλαμε πάθος κι ένταση στο παιχνίδι μας! Χρειάζεται πάντα να δίνεις το κάτι παραπάνω. Όπως λένε στο Million Dollar Baby, ένας πυγμάχος που βγάζει μόνο πάθος, του μένει μόνο ένας αγώνας" .

Η έμπνευση του Σκαριόλο για τον τελικό

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ