EUROBASKET

Ο Ντράγκιτς αποσύρεται οριστικά από την εθνική Σλοβενίας

Ο Ντράγκιτς αποσύρεται οριστικά από την εθνική Σλοβενίας

Ο MVP του Eurobasket και πρωταθλητής Ευρώπης με την Σλοβενία, Γκόραν Ντράγκιτς, ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση από την εθνική του ομάδα.

Σε ηλικία 31 ετών, ο μεγάλος MVP του φετινού Eurobasket και ηγέτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Σλοβενίας, Γκόραν Ντράγκιτς, ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση από την εθνική του ομάδα.

Ο γκαρντ των Μαϊάμι Χιτ, με την επιστροφή της εθνικής Σλοβενίας στην Λιουμπλιάνα, αφού αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του, ακολούθως με δηλώσεις του δήλωσε πως βάζει τέλος στην πορεία με την εθνική ομάδα. Και τι τέλος; Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Οδηγώντας την Σλοβενία στην κορυφή την Ευρώπης, κατακτώντας πανάξια και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο Eurobasket 2017. Mεταξύ άλλων, σχολίασε τα εξής: "Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσω από την εθνική Σλοβενίας, έχοντας πετύχει αυτό που ήθελα, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο σε Eurobasket".

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Αυγούστου, ο Γκόραν Ντράγκιτς είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την εθνική Σλοβενίας μετά το Eurobasket 2017.

Στην συνέχεια, όμως, άλλαξε τα δεδομένα, τονίζοντας πως θα παραμείνει στο ενδεχόμενο που θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ. Πλέον, όμως, επέστρεψε στην αρχική του απόφαση, γνωστοποιώντας πως αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ