EUROBASKET

Ο Μπογκντάνοβιτς έβγαλε το καπέλο σε Ελλάδα και Σλούκα

Ο Μπογκντάνοβιτς έβγαλε το καπέλο σε Ελλάδα και Σλούκα

Μέλι… έσταξε ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για τον Κώστα Σλούκα, μιλώντας στο Sport24.gr, για τον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, ενώ υποστήριξε ότι η Ελλάδα, χρειαζόταν την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το "κλικ" και να παίξει καλό μπάσκετ.

Το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα έπλεξε ο Σέρβος γκαρντ, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, οποίος σχολίασε πως ο 27χρονος γκαρντ δουλεύει ακόμα και στα ρεπό του, ενώ για την Εθνική είπε πως χρειαζόταν την κατάλληλη στιγμή για να γίνει το "κλικ" και να ανεβάσει την απόδοση της.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη - πρόκριση επί της Ουγγαρίας , ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είπε για την Εθνική ομάδα και την παρουσία της στη διοργάνωση: " για την Ελλάδα ήταν μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή και να γίνει το… κλικ. Χρειάστηκε λίγο χρόνο και να βρει την αυτοπεποίθηση της. Κάπως έτσι νίκησε και τη Λιθουανία".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Αναφορικά με τον πρώην συμπαίκτη του στη Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα ο 25χρονος άσος τόνισε: " Ο Κώστας είναι σαν κι εμένα. Ήμασταν μαζί κάθε μέρα στο γυμναστήριο. Κάθε μέρα, ακόμα και στα ρεπό. Είναι πραγματικός δουλευταράς κι έτσι πετυχαίνει τους στόχους του".

Ο φόργουορντ της Ιταλίας, Τζίτζι Ντατόμε υποστήριξε πως περιμένει τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, προκειμένου να ρίξει και εκείνον τάπα, με τον Σέρβο να του απαντά γελώντας: " Διάβασα τι είπε είμαι κι εγώ έτοιμος".

Αναφορικά με τον πως σκέφτεται την αντιμετώπιση του πρώτου σκόρερ των Ιταλών στη διοργάνωση ο νυν γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς υποστήριξε: " Είμαι έτοιμος για τον Μπελινέλι, αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε αυτόν. Η Ιταλία έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά".

Τέλος για την αναμέτρηση με την Ουγγαρία ο 25χρονος γκαρντ της εθνικής Σερβίας σχολίασε: " Η Ουγγαρία είναι καλή ομάδα, με ταλέντο και αρκετά δύσκολη να την αντιμετωπίσεις. Έπαιξαν με ελευθερία στο παιχνίδι τους, όσον αφορά την επίθεση. Κοντέψαμε να φτάσουμε τη διαφορά στους είκοσι πόντους, ωστόσο εκείνοι επανήλθαν και μείωσαν μέχρι τους επτά. Νομίζω πήραμε το μάθημα μας ενόψει της Ιταλίας, που είναι πολύ καλή ομάδα στην επίθεση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ