EUROBASKET

Ο Γκομπέρ την γκρίνια, ο Ρούμπιο το κράξιμο

Ο Γκομπέρ την γκρίνια, ο Ρούμπιο το κράξιμο

Λίγη ώρα μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον τελικό του Eurobasket, ο Ρούντι Γκομπέρ έκανε τα παράπονά του για τη διαιτησία. Κι ακολούθως ήρθε το κράξιμο από τον Ρίκι Ρούμπιο.

Η Ισπανία "πλήρωσε" τη Γαλλία με το ίδιο νόμισμα στο Eurobasket. Ήτοι την κέρδισε στο "σπίτι" της (όπως έκαναν πέρσι οι "τρικολόρ" στο Παγκόσμιο Κύπελλο) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί όπου περιμένουν μία εκ των Σερβίας ή Λιθουανίας.

Ο αποκλεισμός από τον αγώνα που θα δώσει το χρυσό μετάλλιο και συνάμα την απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν ήταν ό,τι καλύτερο για τον Ρούντι Γκομπέρ. Όπως προφανώς η εντυπωσιακή εμφάνιση του Πάου Γκασόλ, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Γι αυτό ενδεχομένως να δικαιολογείται, τουλάχιστον εν μέρει, το γεγονός πως ο 23χρονος σέντερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του για την ήττα από τη "φούρια ρόχα" γράφοντας -λίγη ώρα μετά τον χαμένο ημιτελικό- στο Twitter πως " είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε κάποιον που μπορεί να σε αγγίζει, αλλά να μην τον αγγίζεις. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά θα επιστρέψουμε δριμύτεροι".

Ο Γκομπέρ την γκρίνια, ο Ρούμπιο το κράξιμο

δεν μειώνω την επιτυχία της Ισπανίας, ο Πάου (Γκασόλ) είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Επίσης, η Ισπανία έπαιξε σκληρά και εκμεταλλεύτηκε κάθε κατάσταση".

Ο Γκομπέρ την γκρίνια, ο Ρούμπιο το κράξιμο

συμπεριφορά επιπέδου".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ