EUROBASKET

Ο Γιόβιτς μίλησε για την… επιστροφή της Σερβίας

Ο Γιόβιτς μίλησε για την… επιστροφή της Σερβίας

Η Σερβία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μεγάλης Βρετανίας κι ο Στέφαν Γιόβιτς αναφέρθηκε στο πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ της ήττας από τη Ρωσία και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

Είναι γεγονός πως ελάχιστοι περίμεναν τη νίκη της Ρωσίας επί της Σερβίας με 75-72. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν ένα σοκ για τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ωστόσο αντέδρασαν ιδανικά. Αρχικά, ξεπέρασαν το εμπόδιο της Τουρκίας με 80-74 κι έπειτα της Μεγάλης Βρετανίας με 82-68.

Ο Στέφαν Γιόβιτς (26 ετών, 1.94 μέτρα, γκαρντ) -που μετράει 8.3 πόντους και 7.3 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurobasket 2017- σχολίασε: “Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην πρώτη φάση. Σκοράρουμε με καλό ρυθμό. Το πιο σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά μετά την ήττα από τη Ρωσία. Σ’ εκείνο το ματς ήμασταν σαν λιπόθυμοι, αλλά το ξεπεράσαμε. Η πραγματική μας εικόνα είναι αυτή που βγάλαμε απέναντι σε Τουρκία και Μεγάλη Βρετανία, όπου κάναμε το 2/2. Μία τέτοια εμφάνιση θα ψάξουμε και με το Βέλγιο. Στο χέρι μας είναι…”

Ο νέος γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου αποκάλυψε και τα όσα έγιναν μετά την ήττα από τη Ρωσία. “Έπρεπε να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Μετά τη Ρωσία, μείναμε ξύπνιοι μέχρι αργά και συζητήσαμε αναλυτικά για το τι πρέπει να γίνει, προκειμένου να διορθώσουμε την κατάσταση”, τόνισε.

Η Σερβία έχει ρεκόρ 3-1 κι έχει ήδη περάσει στη νοκ άουτ φάση του Eurobasket 2017. Στο ματς με το Βέλγιο (07/09) χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει το καλύτερο πλασάρισμα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ