EUROBASKET

Ντράγκιτς: "Όλη η χώρα είναι περήφανη για τον Ντόνσιτς"

Ντράγκιτς: "Όλη η χώρα είναι περήφανη για τον Ντόνσιτς"

Με δηλώσεις του στο σάιτ της FIBA o Γκόραν Ντράγκιτς αποθέωσε τον Λούκα Ντόνσιτς, τον αποκάλεσε "διαμάντι" και τόνισε ότι η Σλοβενία στοχεύει στο μετάλλιο.

Η Σλοβενία συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Eurobasket, αφού έχει προκριθεί αήττητη στα προημιτελικά. Στο κέντρο όλων αυτών βρίσκονται οι Γκόραν Ντράγκιτς και Λούκα Ντόνσιτς, με τον πρώτο να φροντίζει να πλέξει το εγκώμιο του 18χρονου γκαρντ της Ρεάλ με δηλώσεις του στο σάιτ της FIBA.

"Έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο παίζοντας στην Ρεάλ. Είναι έτοιμος και δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια συμβουλή. Όλη η χώρα είναι περήφανη που έχει αυτό το διαμάντι, ένα ξεχωριστό ταλέντο όπως αυτός" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντράγκιτς, για να παραδεχθεί στην συνέχεια ότι το γεγονός ότι η φετινή Σλοβενία έχει πολλά νέα παιδιά " με κάνει να νιώθω νέος πάλι".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο Ντράγκιτς - ο οποίος έχει δηλώσει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Eurobasket με την εθνική Σλοβενίας - δεν δίστασε να ξεκαθαρίσει ότι πλέον η Σλοβενία έχει μόνο έναν στόχο: Ένα μετάλλιο. " Ο αγώνας με την Λετονία στα προημιτελικά θα είναι δύσκολος. Ελπίζουμε όμως να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο. Αυτός θα είναι ένας ωραίος τρόπος για να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην εθνική ομάδα".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ