EUROBASKET

Ντράγκιτς: "Ο Ντόντσιτς είναι παιδί, βλέπει ακόμη κινούμενα σχέδια"

Ντράγκιτς: "Ο Ντόντσιτς είναι παιδί, βλέπει ακόμη κινούμενα σχέδια"

Το δέσιμο του Γκόραν Ντράγκιτς με τον Λούκα Ντόντσιτς εντός κι εκτός παρκέ επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, από την τρομερή ατάκα του πρώτου για την... αγάπη του 18χρονου πλεϊμέικερ για τα κινούμενα σχέδια!

Η Σλοβενία έκανε το 7/7 στο Eurobasket, κερδίζοντας (και) τη Λετονία στους "8" για να επιστρέψει στην τετράδα της διοργάνωσης, μετά το 2009 (σ.σ.: τότε είχε χάσει στον μικρό τελικό από την Ελλάδα). Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ δείχνει έτοιμη να κατακτήσει ένα μετάλλιο, στο "αντίο" του Γκόραν Ντράγκιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, την ώρα που ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει πράγματα και θαύματα.

Το δέσιμο και η ιδιαίτερη σχέση των δύο παικτών, που αποτελούν το "Α" και το "Ω" της ομάδας τους, επιβεβαιώθηκε στο παρκέ απέναντι στη Λετονία και... αποθεώθηκε στην Συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε τον νικηφόρο προημιτελικό. Εκεί όπου ο πόιντ γκαρντ των Miami Heat έκανε τη δήλωση της διοργάνωσης, αναφερόμενος στον πιτσιρικά της Ρεάλ Μαδρίτης.

" Ο Λούκα (Ντόντσιτς) είναι ένα αστέρι, αλλά ταυτόχρονα είναι παιδί, βλέπει ακόμη κινούμενα σχέδια και τα "Φιλαράκια". Το λέω εγώ που είμαι ο συγκάτοικός του στο δωμάτιο. Στο γήπεδο όμως, είναι τρομερός, οπότε είμαστε τυχεροί που τον έχουμε", είπε μεταξύ άλλων ο Γκόραν Ντράγκιτς, κι όπως καταλαβαίνετε, όλοι όσοι βρίσκονταν στην Αίθουσα Τύπου του Sinan Erdem Dome ξέσπασαν σε γέλια.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ