EUROBASKET

Ντράγκιτς: "Έπαιξα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με κράμπες"

Ντράγκιτς: "Έπαιξα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με κράμπες"

Ο Γκόραν Ντράγκιτς τόνισε πως έπαιξε με κράμπες σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος, δήλωσε πως είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και εκθείασε το ταλέντο του Λούκα Ντόνσιτς.

Ο MVP του Eurobasket 2017, Γκόραν Ντράγκιτς, χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης ως την μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του. Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως έπαιζε με κράμπες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ δήλωσε πως ο Λούκα Ντόνσιτς πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς σχολίασε τα εξής: "Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Όλα τα εύσημα πάνω σε εκείνους και τους προπονητές μου. Με βοήθησαν πάρα πολύ. Πρόκειται για μία μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην επαγγελματική μου καριέρα αυτό το πρωτάθλημα Ευρώπης. Πάντα το είχαμε στόχο. Όταν ξεκίνησε το τουρνουά, είχαμε στόχο τα μετάλλια. Και καθώς προχωρούσαμε βλέπαμε πως αυτό μπορεί να γίνει εφικτό. Στο βάθος βλέπαμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Είναι το τελευταίο μου Ευρωμπάσκετ και χαίρομαι που κατακτήσαμε τον τίτλο.

Έπαιζα με κράμπες σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Πόναγαν τα πόδια μου και δεν μπορούσα να τρέξω. Παίξαμε σκληρά σαν ομάδα και παλέψαμε. Είχαμε λίγο νευρικότητα στο τέλος, αλλά είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Βγήκε μπροστά και ο Πρέπελιτς, ο οποίος έκανε μεγάλο παιχνίδι. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Υπάρχει βέβαια και το όνειρο του δαχτυλιδιού στο ΝΒΑ, αλλά αυτό είναι κάτι το διαφορετικό, είναι κάτι παραπάνω. Γιατί είναι για την χώρα μου, για τους συμπατριώτες μου, θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Δεν ξέρω αν θα ξανπαίξω με την εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Θέλω ξεκούραση και να ηρεμήσω. Αυτό θα το δούμε. Ο Ντόνσιτς είναι ένας παίκτης γεννημένος νικητής. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Κρατήστε τα λόγια μου θα γίνει ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ