EUROBASKET

Ντέτμαν: "Δεν έχω ιδέα για τον αγώνα με την Ελλάδα"

Finland's coach Henrik Dettmann claps his hands during the EuroBasket European Basketball Championship match, round of sixteen, between Serbia against Finland, at Pierre Mauroy stadium in Lille, northern France, Sunday, Sept. 13, 2015. Serbia won 94-81. (AP Photo/Michel Euler)
(AP Photo/Michel Euler) AP

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο προπονητής της εθνικής Φινλανδίας, Χένρικ Ντέτμαν, μιλώντας στο Sport24.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Πολωνία και τη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του έπειτα από δύο παρατάσεις!

Ο 59χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός αμέσως μόλις ξεκινήσαμε τις δηλώσεις μας προετοίμασε για τη… συνέχεια της συνέντευξης, αφού με πρόλαβε και είπε, " αν με ρωτήσεις για την Ελλάδα, να σου πω δεν έχω ιδέα"!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΛΣΙΝΚΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΛΟΣ

Ο Χένρικ Ντέτμαν ήταν πραγματικός κύριος στις δηλώσεις του μετά την επικράτηση της Φινλανδίας απέναντι στην Πολωνία , καθώς στις πρώτες του ατάκες, "έβγαλε" το καπέλο στους αντιπάλους του, λέγοντας χαρακτηριστικά, " η καρδιά μου είναι στην ομάδα της Πολωνίας, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά".

Αρχικά ο έμπειρος προπονητής τόνισε για τον αγώνα κόντρα στους Πολωνούς: " Ήταν μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε ένα τόσο δύσκολο αντίπαλο. Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη από τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν σπουδαίο πνεύμα και έκαναν εκπληκτική δουλειά. Και οι δύο ομάδες έχουν εκπληκτικούς παίκτες. Φυσικά είμαι χαρούμενος για τη νίκη μας, αλλά η καρδιά μου είναι και στην ομάδα της Πολωνίας, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά".

Φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το γεγονός, ότι η ομάδα του έχει παίξει μέχρι στιγμής παράταση σε δύο αγώνες από τους τρεις που έχει παίξει. " Και γι’ αυτό όμως ο ετοιμόλογος και πάντα άνετος, Χένρικ Ντέτμαν είχε την… κατάλληλη απάντηση: Είναι καλό που παίξαμε τις παρατάσεις, για να κρατιόμαστε σε καλή φόρμα (σ.σ. είπε αστειευόμενος). Όμως είναι καλό που θα ξεκουραστούμε".

Στο τέλος των δηλώσεων του δεν γινόταν να μην γίνει ακόμα μία φορά η προσπάθεια, για να κάνει ένα σχόλιο, για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ελλάδα (05/09, 20:00). Πάλι όμως η απάντηση του ήταν ίδια θέλοντας να κάνει χιούμορ, καθώς είπε γελώντας: " Δεν έχω ιδέα για τον αγώνα με την Ελλάδα".

(AP Photo/Michel Euler)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ