EUROBASKET

Ντε Κολό: "Όλοι ήταν έτοιμοι, ο Τόνι έκανε τη δουλειά του"

Ντε Κολό: "Όλοι ήταν έτοιμοι, ο Τόνι έκανε τη δουλειά του"

Το εγκώμιο του Τόνι Πάρκερ αλλά και ολόκληρης της γαλλικής άμυνας έπλεξε ο Νάντο Ντε Κολό, τονίζοντας πως άπαντες ήταν έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Σλοβενία (vids)

Δείτε σε videos τι είπε ο Νάντο Ντε Κολό μετά το τέλος του αγώνα της Γαλλίας με τη Σλοβενία στην κάμερα του Sport24.gr.

Ο Νάντο Ντε Κολό αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία των "τρικολόρ" και την εξαιρετική εμφάνιση του Τόνι Πάρκερ που έκανε όπως έπρεπε τη δουλειά του, αλλά δεν ήταν ο μόνος, όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

"Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι, ξέραμε ότι η Σλοβενία έχει ένα πολύ επιθετικό στάιλ παιχνιδιού. Παίζει πολύ επιθετικά. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε σ' αυτό. Το κάναμε περισσότερο στο β' δεκάλεπτο παρά στο πρώτο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε", σχολίασε ο Νάντο Ντε Κολό και συνέχισε όσον αφορά το παιχνίδι με την Ισπανία:

"Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, θα πρέπει να δούμε που ήμασταν καλοί απόψε και τι μας έλειπε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν την ενέργεια απόψε. Έπρεπε να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα".

Σε ερώτηση για την ηγετική εμφάνιση του Τόνι Πάρκερ υπογράμμισε: "Ο Πάρκερ έπαιξε πολύ καλή δουλειά σήμερα. Όλη ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Τον βάλαμε στο τέλος στην επίθεση και πήρε μερικά σουτ. Ήταν και είναι πολύ καλός για την ομάδα. Μπορεί να το κάνει σε κάθε παιχνίδι... Αλλά δεν μπορούμε να πούμε μόνο για τον Τόνι (σ.σ. Πάρκερ), όλοι έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι κι αυτός έκανε τη δουλειά του".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ