EUROBASKET

Ναβάρο: "Δεν είμαι ο παίκτης που ήμουν, αλλά θα είμαι έτοιμος"

Ναβάρο: "Δεν είμαι ο παίκτης που ήμουν, αλλά θα είμαι έτοιμος"

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την διάρκεια της Media Day της Ισπανίας ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο παραδέχθηκε ότι πλέον δε μπορεί να παίξει 30 λεπτά, αλλά θα είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο είναι πλέον 37 χρονών και ξέρει ότι οι καλές (μπασκετικές) μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως δεν πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να φανεί χρήσιμος στην εθνική Ισπανίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της Media Day των "φούριας ρόχας", ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα δήλωσε σχετικά: " Ο προπονητής μου με θέλει εδώ και εγώ θέλω να είμαι εδώ. Είμαι έτοιμος για όλα. Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν θα είμαι έτοιμος. Σίγουρα δεν είμαι ο Ναβάρο που κάποτε έπαιζε 30 λετά. Όσο μπορώ όμως, θα προσπαθήσω να βοηθήσω".

Ο 37χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην συνέχεια στις απουσίες των Ισπανών και κυρίως σε αυτή του Νίκολα Μίροτιτς: " Ο Μίροτιτς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, επειδή "ανοίγει" το γήπεδο με το σουτ του, αλλά έχουμε άλλους παίκτες να καλύψουν το κενό του. Θα μας λείψει πολύ και ο Φελίπε Ρέγιες, αλλά και ο Ρούντι Φερνάντεθ. Τα νέα παιδιά που έρχονται όμως θα μπορέσουν να βοηθήσουν".

Στο τέλος των δηλώσεών του μάλιστα ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Ισπανίας έδωσε το σύνθημα ενόψει του Ευρωμπάσκετ: " Έχουμε κερδίσει πολλά μετάλλια και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο και φέτος, κάτι που δεν είναι εύκολο. Οι αντίπαλοί μας μας σέβονται. Έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η διοργάνωση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ