EUROBASKET

Μπλατ: "Η καλύτερη μας εμφάνιση"

Μπλατ: "Η καλύτερη μας εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Ρωσία πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο τουρνουά (vid.)...

Αποστολή στην Λιθουανία: Γιάννης Φιλέρης

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Ρωσίας, Ντέιβιντ Μπλατ, από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ματς με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση στο τουρνουά.

" Πιστεύω πως κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση στο τουρνουά. Μετά το πρώτο μέρος παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ενώ ήμασταν εξαιρετικοί στην επίθεση. Κάναμε πολύ λίγα λάθη, φροντίσαμε την μπάλα, τη μοιράσαμε καλά, βρήκαμε τις σωστές λύσεις στις κατάλληλες στιγμές και καταφέραμε να εξουδετερώσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού της Ελλάδας", ανέφερε ο τεχνικός των Ρώσων.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εμφάνιση που Τιμοφέι Μποζγκόφ... " Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εικόνα που δείξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο Μοζγκόφ έχει κάνει πολλές καλές εμφανίσεις με τη Ρωσία. Όμως η απραξία στο ΝΒΑ είχε σαν συνέπεια να μην έρθει στην προετοιμασία σε καλή κατάσταση.

Δουλέψαμε πολύ όμως και πιστεύω πως τώρα είναι σε καλό επίπεδο. Δεν μπορείς να γίνει καλύτερος παίκτης όταν κάθεσαι στον πάγκο και κουνάς την πετσέτα. Δεν ξέρουμε πού θα τερματίσουμε εμείς, πού θα τερματίσουν οι ομάδες στον άλλο όμιλο... δεν ξέρουμε πολλά σε αυτόν τον κόσμο".

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τα Σκόπια... " Εμάς μας ενδιαφέρει να παίζουμε καλά, όπως κάναμε σήμερα. Κοιτάμε μόνο το ματς με τα Σκόπια, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια σκληρή ομάδα, που επίσης κέρδισε την Ελλάδα με διαφορά. Ανυπομονώ για το ματς".

Μοζγκόφ: "Νίκη με Σκόπια!"

Από την πλευρά του, ο Τιμοφέι Μοζγκόφ ανέφερε: " Κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα. Οι 83 πόντοι που πετύχαμε είναι πάνω από το μέσο όρο μας. Πλέον θέλουμε τη νίκη απέναντι στα Σκόπια για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ