EUROBASKET

Μπήκαν οι Καρνόβσκι, Λάμπε, "κόπηκε" ο Μάτσακ

Μπήκαν οι Καρνόβσκι, Λάμπε, "κόπηκε" ο Μάτσακ

Ο Μάικ Τέιλορ "έκοψε" τον Φίλιπ Μάτσακ από τη συνέχεια της προετοιμασίας της Πολωνίας. Ενσωματώθηκαν οι Λάμπε, Καρνόβσκι.

Με όλα της τα "όπλα" πήγε στη Γερμανία η Πολωνία για το διεθνές τουρνουά που θα διοργανωθεί στο Αμβούργο με τη συμμετοχή της Γερμανίας, της Σερβίας και της Ρωσίας. Ο Μάικ Τέιλορ πήρε μαζί του 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Πσέμισλαβ Καρνόβσκι, Ματσιέι Λάμπε, ενώ πριν από την αναχώρηση "έκοψε" από τη συνέχεια της προετοιμασίας τον Φίλιπ Μάτσακ.

Οι 13 παίκτες που θα έχει μαζί του ο Μάικ Τέιλορ στο Αμβούργο είναι οι Ματσιέι Λάμπε, Μίχαλ Σοκολόβσκι, Ααρον Τσελ, Έι Τζέι Σλότερ, Ντάμιαν Κούλιγκ, Πσέμισλαβ Καρνόβσκι, Ματέους Πονίτκα, Ανταμ Βατσίνσκι, Λούκας Κόζαρεκ, Τόμας Γκιέλο, Πσέμισλαβ Ζαμόσκι, Κάρολ Γκρουτσέτσκι, Ανταμ Χρίτσανιουκ και ο Αντι Μάζουρτσακ, πρώην παίκτης της Καβάλας.

Η αντίπαλος της Ελλάδας στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ έχει δώσει μέχρι στιγμής πέντε φιλικούς αγώνες, με απολογισμό τέσσερις νίκες (δύο επί της Τσεχίας με 101-68 και 85-72, μία επί της Λιθουανίας με 59-58 και άλλη μία επί της Λετονίας με 80-76) και μία ήττα (από τη Λετονία με 65-77).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ