EUROBASKET

Με Βέσελι και Σατοράνσκι η προεπιλογή της Τσεχίας

Με Βέσελι και Σατοράνσκι η προεπιλογή της Τσεχίας

Η Τσεχία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του Ευρωμπάσκετ, με τα ονόματα των Γιαν Βέσελι και Τόμας Σατοράνσκι να ξεχωρίζουν.

Με 22 άτομα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της η Τσεχία, που έχει ως στόχο να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Τα ονόματα του Γιαν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε και του Τόμας Σατοράνσκι των Washington Wizards είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο προσκλητήριο του Νένο Γκίνσμπουργκ, ο οποίος δεν θα έχει πάντως στην διάθεσή του τον Μπλέικ Σιλμπ. Αυτός πάντως που θα δώσει το παρών είναι ο 37χρονος Γίρι Βελς, ο οποίος σκοπεύει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Τσεχία βρίσκεται στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, παρέα με την Ισπανία, την Κροατία, την Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και την Ουγγαρία.

Αναλυτικά η λίστα των 22 παικτών που θα βρίσκονται στην αποστολή στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Τσέχων: Πάτρικ Αούντα, Όντρεϊ Μπάλβιν, Γιάρομιρ Μπόχατσικ, Ντάλιμπορ Φετ, Πάβελ Γκρουντ, Φίλιπ Χάλαντα, Βόιτεκ Χρούμπαν, Μαρτίν Κριζ, Τόμας Κίζλινκ, Μικάλ Μάρες, Λούκας Παλίζα, Άνταμ Πέχατσεκ, Μάρτιν Πέτερκα, Φίλιπ Πετρουζέλα, Τόμας Σατοράνσκι, Πετρ Σάφαρτσικ, Γιακούμπ Σίρινα, Ντέιβιντ Σκραντς, Καμίλ Σβέρντλικ, Γιαν Βέσελι, Τόμας Βίοραλ, Γίρι Βελς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ