EUROBASKET

Με Σρέντερ η προεπιλογή της Γερμανίας για το Ευρωμπάσκετ

Atlanta Hawks guard Dennis Schroder, of Germany, dribbles during the second half in Game 5 of a first-round NBA basketball playoff series against the Washington Wizards, Wednesday, April 26, 2017, in Washington. The Wizards won 103-99. (AP Photo/Nick Wass)
(AP Photo/Nick Wass) AP

Η Γερμανία ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή που θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ, με τα ονόματα των ΝΒαερ Ντένις Σρέντερ και Ντάνιελ Τάις να ξεχωρίζουν. "Μέσα" και δύο έφηβοι, εκτός ο Πολ Τσίπσερ.

Με 20 άτομα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Γερμανία ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η γερμανική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της, προσθέτοντας μάλιστα τρία ονόματα στην λίστα προκειμένου να καλύψει τα κενά του Μαξιμίλιαν Κέμπλερ των Μάβερικς, του Πολ Τσίπσερ των Μπουλς και του τραυματία Μαίκ Τσίρμπες της Μπάγερν Μονάχου.

Τα τρία καινούρια ονόματα στο προσκλητήριο του προπονητή της ομάδας, Κρις Φλέμινγκ, είναι αυτά του Αϊζάια Χάρτενσταϊν της Ζαλγκίρις, του Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς της Άλμπα Βερολίνου και του Μορίτς Βάγκνερ του Κολεγίου του Μίτσιγκαν. Ο τελευταίος κέρδισε μία θέση στην προεπιλογή χάρη στις εμφανίσεις του στο Ευρωμπάσκετ U20 που έγινε στην Κρήτη, όπου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ελλάδα. Εκτός 20αδας

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που ξεχωρίζουν φυσικά στην προεπιλογή των Γερμανών είναι αυτά του Ντένις Σρέντερ των Ατλάντα Χωκς και του Ντάνιελ Ταίς των Μπόστον Σέλτικς, καθώς και αυτό του Γιόχαν Βόιτμαν της Μπασκόνια.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Γερμανίας: Ισμέτ Ακπινάρ, Ντανίλο Μπαρτέλ, Ρόμπιν Μπενζινγκ, Μπάστιαν Ντόρεθ, Νιλς Γκίφεϊ, Αϊζάια Χάρτενσταϊν, Πάτρικ Χέκμαν, Άλεξ Κινγκ, Μαοντό Λο, Ντομινίκ Λόκχαρτ, Αντρέας Ομπστ, Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς, Ντένις Σρέντερ, Λούκα Στάιγκερ, Κάρστεν Τάντα, Ντάνιελ Ταίς, Γιόχαν Βόιτμαν, Ακίμ Βάργκας, Γιόχαν Θίμαν, Μορίτζ Βάγκνερ.

(AP Photo/Nick Wass)

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ