EUROBASKET

Με Πατσούλια η 12αδα της Γεωργίας στο Eurobasket 2017

Με Πατσούλια η 12αδα της Γεωργίας στο Eurobasket 2017

Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε την 12αδα της Γεωργίας ενόψει του Eurobasket 2017, συμπεριλαμβάνοντας τελικά και το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ζάζα Πατσούλια, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του στον αστράγαλο.

Ο Ζάζα Πατσούλια είχε σκοπό να παλέψει μέχρι τελευταία στιγμή για να συμμετάσχει στο Eurobasket 2017 με την Γεωργία, παρά τις ενστάσεις των Ουόριορς για το πρόβλημα τραυματισμού του στον αστράγαλο. Και, όπως φαίνεται, τα κατάφερε!

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου ανακοίνωσε την 12αδα της ενόψει του Eurobasket 2017, με το όνομα του σέντερ των Ουόριορς να ξεχωρίζει, όπως και αυτά των Μάικλ Ντίξον, Τορνίκε Σενγκέλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι αλλά και του νέου μεγάλου ταλέντου του γεωργιανού μπάσκετ, του 18χρονου Γκόγκα Μπιτάτζε της Μέγκα Μπεμάξ.

Αναλυτικά η 12αδα των Γεωργιανών: Μάικλ Ντίξον (γκαρντ), Γκιόργκι Γκαμκρελίτζε (γκαρντ), Ανατόλι Μπόισα (γκαρντ), Ζάζα Πατσούλια (σέντερ), Γκιόργκι Τσιντσάντζε (γκαρντ), Γκιόργκι Σερμαντίνι (σέντερ), Ντούντα Σανάτζε (φόργουορντ), Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι (γκαρντ), Μικχαϊλ Μπερισβίλι (φόργουορντ), Τορνίκε Σενγκέλια (φόργουορντ), Γκόγκα Μπιτάτζε (σέντερ), Ίλια Λονταρίτζε (φόργουορντ).

Η Γεωργία βρίσκεται στον 2ο όμιλο, μαζί με την Λιθουανία, την Ιταλία, την Γερμανία, το Ισραήλ και την Ουκρανία

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ