EUROBASKET

Με παίκτη 4ης κατηγορίας "έκλεισε" η 12αδα της Μεγάλης Βρετανίας!

Με παίκτη 4ης κατηγορίας "έκλεισε" η 12αδα της Μεγάλης Βρετανίας!

Ο Κόφι Τζόζεφς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε ομάδα της 4ης κατηγορία της Γερμανίας (!) θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Καρλ Γουίτλ στην 12αδα της Μεγάλης Βρετανίας ενόψει του Eurobasket 2017.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Καρλ Γουίτλ στο γόνατο τον έθεσε τελευταία στιγμή εκτός Eurobasket 2017, υποχρεώνοντας τους Μεγάλους Βρετανούς να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Και δεν άργησαν να τον βρουν, ανακοινώνοντας ότι αυτός θα είναι ο Κόφι Τζόζεφς (26 χρονών, 1.98 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος είχε "κοπεί" πριν μερικές ημέρες.

Ο Τζόζεφς την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας της Γερμανίας (!) με την φανέλα της Χέρτερνερ Λόεβεν, έχοντας 20.1 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα μέσο όρο.

Η 12αδα της Μεγάλης Βρετανίας λοιπόν θα είναι η εξής στο προσεχές Eurobasket 2017: Τζουλς Ντανκ-Ακόντο (γκαρντ), Κάιλ Τζόνσον (φόργουορντ), Μπεν Μόκφορντ (γκαρντ), Άντριου Λόρενς (γκαρντ), Τέντι Οκερέαφορ (γκαρντ), Ντάνιελ Κλαρκ (σέντερ), Γκάρεθ Μάρεϊ (φόργουορντ), Έρικ Μπόατεγκ (σέντερ), Λουκ Νέλσον (γκαρντ), Κίρον Ατσάρα (φόργουορντ), Γκέιμπ Ολασένι (σέντερ), Κόφι Τζόζεφς (γκαρντ).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ