EUROBASKET

Με Ούκιτς η προεπιλογή της Κροατίας

Με Ούκιτς η προεπιλογή της Κροατίας

Μία εντεκάδα παικτών ανακοίνωσε ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς για την προετοιμασία της Κροατίας ενόψει του EuroBasket, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να είναι στη λίστα. Τέσσερις ακόμη παίκτες θα δώσουν το "παρών", όπως έγινε γνωστό.

Τις πρώτες του επιλογές για την προετοιμασία ανακοίνωσε ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς εν όψει του EuroBasket. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας ανακοίνωσε τη λίστα με τους έντεκα παίκτες που θα δώσουν το "παρών" στην "πρώτη" της εθνικής ομάδας της χώρας, εξηγώντας πως τις επόμενες ημέρες σε αυτή θα προστεθούν ακόμη τέσσερα ονόματα.

" Εκτός αυτών των έντεκα, θα ανακοινώσω τις επόμενες ημέρες τέσσερις ακόμη παίκτες: έναν πλεϊμέικερ, τρεις περιφερειακούς για το "2" και το "3" και έναν ψηλό. Με δεκαπέντε (15) παίκτες θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το EuroBasket φέτος", ενημέρωσε ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς.

Οι έντεκα (11) πρώτοι που κάλεσε στην προετοιμασία ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας είναι οι: Ρόκο Λένι Ούκιτς, Μάρκο Πόποβιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Φίλιπ Κρούσλιν, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Τόμας, Ντάριο Σάριτς, Ντράγκαν Μπέντερ, Μίρο Μπιλάν, Ντάρκο Πλάνινιτς, Λούκα Ζόριτς.

Από τα "μεγάλα ονόματα" της Κροατίας, στη λίστα δεν βρίσκονται οι Μάριο Χεζόνια (ο οποίος όμως δεν πρόκειται να δώσει το "παρών" φέτος, όπως έχει εξηγήσει στο πρόσφατο παρελθόν ), Άντε Ζίζιτς και Ίβιτσα Ζούμπατς. Ένας εκ των δύο τελευταίων ενδεχομένως να πάρει την τελευταία θέση στη φροντ λάιν της "χρβάτσκα", την ώρα που μένει να δούμε αν αυτό το καλοκαίρι ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς θα εμπιστευτεί κάποιον νατουραλιζέ παίκτη, όπως για παράδειγμα είναι οι Ντοντέι Ντρέιπερ και Όλιβερ Λαφαγιέτ, ή θα συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε πέρσι, πηγαίνοντας μόνο με γηγενείς παίκτες στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι η Κροατία βρίσκεται στον Γ' Όμιλο (της Κλουζ) μαζί με Ρουμανία, Τσεχία, Ισπανία, Μαυροβούνιο και Ουγγαρία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ