EUROBASKET

Με Ντίξον και Πατσούλια η εθνική Γεωργίας του Ζούρου

BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Ζούρος ανακοίνωσε τους 17 παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία της Γεωργίας ενόψει του φετινού Ευρωμπάσκετ, με τα ονόματα των Πατσούλια, Σενγκέλια, αλλά και του Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ να ξεχωρίζουν. Μέσα και ο Σανικίτζε!

Με όλα της τα όπλα σκοπεύει να παραταχθεί η Γεωργία του Ηλία Ζούρου στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία, με την αρχική προεπιλογή να αποτελείται από 17 παίκτες.

Το όνομα του Ζάζα Πατσούλια των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ξεχωρίζει φυσικά, με τον ΝΒΑερ των Γεωργιανών να μην είναι πάντως το μόνο μεγάλο όνομα στο ρόστερ. Υπάρχουν ακόμα παίκτες όπως ο Τορνίκε Σενγκέλια της Μπασκόνια, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι της Ανδόρα και ο Μάικλ Ντίξον της ΑΕΚ, ενώ ενδιαφέρον έχει ότι κλήθηκε και ο Βίκτορ Σανικίτζε του Άρη, παρά το γεγονός ότι έχασε όλη την σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ένα ακόμα όνομα πάντως που ξεχωρίζει είναι αυτό του 18χρονου σέντερ της Μέγκα Λεκς, Γκόγκα Μπιτάτζε (2.14 μέτρα), ο οποίος εντυπωσίασε στο τελευταίο "Adidas Next Generation" της EuroLeague, ενώ έπειτα από καιρό επέστρεψε στην αποστολή και ο Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Γεωργίας από τον Ηλία Ζούρο: Μπέκα Μπακούρι, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Ανατόλι Μπόισα, Μπέκα Μπουρχανατζε, Μάικλ Ντίξον, Κάχα Τζιτσατζε, Μανούτσαν Μαρκοϊσβίλι, Ζάζα Πατσούλια, Λεβάν Πατσάτσια, Οτάρ Πχακατζε, Ντούντα Σανάτζε, Βίκτορ Σανικίτζε, Γκεόργκε Σαραμπίτζε, Τορνίκε Σενγκέλια, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Γκιόργκε Τσιντσάντζε.

Η Γεωργία βρίσκεται στον 2ο Όμιλο της διοργάνωσης στο Τελ Αβίβ, παρέα με το Ισραήλ, την Γερμανία, την Ιταλία, την Λιθουανία και την Ουκρανία.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ