EUROBASKET

Με 28 παίκτες η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

Με 28 παίκτες η προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας

Εμπειροι, νεαροί σταρ, αλλά και ρολίστες, όλοι υπάρχουν στην 28άδα (προεπιλογή) της Εθνικής Κροατίας για το Eurobasket 2017.

Ένα... μείγμα από πολύ έμπειρους παίκτες, αλλά και πολύ νεαρούς δημιούργησε ο Αλεξάνταρ Πέτροβιτς για την προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας εν όψει του Eurobasket 2017, αλλά και των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα ξεκινήσουν σε λίγους μήνες. Ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε βετεράνους όπως ο Ρόκο Ούκιτς, ο Μάρκο Πόποβιτς κι ο Μάρκο Τόμας, NBAers όπως ο Σάριτς, ο Μπέντερ κι ο Μπογκντάνοβιτς, αλλά και νεαρούς που θα διεκδικήσουν μια θέση όταν οι αθλητές του ΝΒΑ δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στη διάρκεια των επόμενων δυο σεζόν.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Αλεξάνταρ "Ατσο" Πέτροβιτς:

Λούκα Μπάμπιτς, Ντράγκαν Μπέντερ, Μίρο Μπιλάν, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ντομαγκόι Μπόσνιακ, Λούκα Μπόζιτς, Ιβάν Μπούβα, Μάριο Χεζόνια, Τόνι Κάτιτς, Φιλίπ Κρούσλιν, Ντόμινικ Μάβρα, Χρβόγιε Πέριτς, Ντάρκο Πλάνινιτς, Μάρκο Πόποβιτς, Ιβάν Ράμλιακ, Μάριν Ρόζιτς, Ζέλικο Σάκιτς, Ντάριο Σάριτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Νικ Σλάβιτσα, Γιόζιπ Σόμπιν, Μάρκο Τόμας, Ρόκο-Λένι Ούκιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς, Άντε Ζίζιτς, Λούκα Ζόριτς.

Ο Πέτροβιτς κάλεσε και τον Μάριο Χεζόνια, παρά το γεγονός ότι ο 22χρονος σκόρερ των Orlando Magic είπε δημόσια πως θέλει φέτος το καλοκαίρι να ξεκουραστεί. "Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, όμως υπάρχει στη λίστα μας. Μακάρι να τον έχω στους 14 του EuroBasket" είπε ο Κροάτης τεχνικός.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ