EUROBASKET

"Ματσιούλις, θα πεθάνεις"

"Ματσιούλις, θα πεθάνεις"

Ο αποκλεισμός της Σερβίας από τον τελικό του Eurobasket, εκνεύρισε τόσο πολύ έναν φίλο των "όρλοβι" σε σημείο να στείλει απειλητικό μήνυμα στον Γιόνας Ματσιούλις. Πως αντέδρασε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Είναι από τις στιγμές που ο κόσμος ξεφεύγει από το μέτρο. Η πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό του Eurobasket σε βάρος της Σερβίας έκανε τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να κλάψουν στα αποδυτήρια και κάποιους οπαδούς της να... τα πάρουν στο κρανίο.

Σε σημείο που ένας εξ αυτών ξεπέρασε τα όρια. Λίγη ώρα μετά το τέλος του δεύτερου ημιτελικού, κι ενώ η "Λιέτουβα" έχει ολοκληρώσει την έκπληξη , ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δέχθηκε απειλητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

" Θα πεθάνεις! Θα σκοτώσω όλη την οικογένειά σου! Η γυναίκα σου είναι πόρνη", του έγραψε με περίσσιο θράσος ο Ντέγιαν Μιλοσάβλιεβιτς. Ο οπαδός της Σερβίας δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του. Από την πλευρά του όμως ο 30χρονος φόργουορντ συγκρατήθηκε. Δεν απάντησε, παρά μόνο έκανε print screen το μήνυμα και το κοινοποίησε στο προφίλ του γράφοντας " αλήθεια τώρα;".

Παρεμπιπτόντως, ο κορυφαίος παίκτης της Λιθουανίας σε αυτή τη διοργάνωση έχει 14.5 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ κατά μέσο όρο στη διοργάνωση.

"Ματσιούλις, θα πεθάνεις"
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ