EUROBASKET

Μάικ Τέιλορ: Η Πολωνία "δένει" τον ευεργέτη της

Μάικ Τέιλορ: Η Πολωνία "δένει" τον ευεργέτη της
EUROKINISSI

Ο Μάικ Τέιλορ επιβραβεύτηκε από την Πολωνία με νέο διετές συμβόλαιο, με φόντο την παρουσία των κόκκινων στο EuroBasket 2021.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το καλύτερο της σύγχρονης ιστορίας της Πολωνίας, η οποία κέρδισε -μεταξύ άλλων- την Κίνα και τη Ρωσία, για να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να τερματίσει στην όγδοη θέση. Οι κόκκινοι ήταν μαζί με την Τσεχία οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης, τόσο λόγω του αποτελέσματος όσο και χάρη στο θέαμα που προσέφεραν.

Μοιραία, η εγχώρια ομοσπονδία δεν θα μπορούσε παρά να επιβραβεύσει τον αρχιτέκτονα αυτής της επιτυχίας. Ο Μάικ Τέιλορ υπέγραψε τη Δευτέρα (4/11) νέο διετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στον πάγκο της Πολωνίας μέχρι το 2021, με φόντο τη συμμετοχή της χώρας στο EuroBasket.

Στα προκριματικά, οι κόκκινοι βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με Ρουμανία, Ισραήλ και Πολωνία.

Από το 2014, οπότε ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο 47χρονος τεχνικός έχει βοηθήσει σημαντικά την Πολωνία να εξελιχθεί και να μετατραπεί σε υπολογίσιμη δύναμη του αθλήματος στην Ευρώπη. Πέραν της παρουσίας του στον πολωνικό πάγκο, ο Μάικ Τέιλορ θα συνεχίσει το έργο του με το Αμβούργο, το οποίο οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Bundesliga.

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ