EUROBASKET

Λύμουρα: "Ο όρκος για το μετάλλιο"

Λύμουρα: "Ο όρκος για το μετάλλιο"

Η πόιντ γκαρντ της Εθνικής, Λολίτα Λύμουρα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ γυναικών. "Η ομάδα έχει μέταλλο και ψυχή”, σχολίασε.

Η πόιντ γκαρντ της Εθνικής, Λολίτα Λύμουρα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Βούρτσα, μπάλα και τραμπάλα”, με τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Κώστα Παπαγεωργίου για την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ γυναικών.

Για την προσωπική της απόδοση: “Η αλήθεια είναι πως δεν είχα δει τα στατιστικά μου και μου το μετέφεραν τα κορίτσια στ” αποδυτήρια. Σημασία έχει πως σημειώσαμε την μεγαλύτερη επιτυχία μας μέχρι τώρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε. Δίνουμε όρκο πως θα παλέψουμε στον ημιτελικό και θα τα δώσουμε όλα, για να φτάσουμε στο μετάλλιο”.

Για το ματς με την Τουρκία: “Σε κάθε παιχνίδι είμαστε το αουτσάιντερ από την αρχή της διοργάνωσης. Η ομάδα έχει μέταλλο και ψυχή”.

Για το… τιρινίνι που τραγουδούν στ” αποδυτήρια οι παίκτριες της Εθνικής: “Το σύνθημα το έδωσε η Εβίνα Μάλτση και μεις την ακολουθούμε…”

Μιλώντας για την επόμενη πρόκληση, η Λολίτα Λύμουρα δεν παρέλειψε ν” αφιερώσει τη νίκη στον Δημήτρη Μπασούρη (Πρόεδρος της ΕΣΚΑ και ταμίας της ΕΟΚ) που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες: “Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας. Σεβόμαστε κάθε ομάδα αλλά εμείς θα παλέψουμε, ώστε να είμαστε στο βάθρο. Δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε ως εδώ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει. Προσπαθούμε να το καταλάβουμε. Αφιερώνουμε αυτή την μεγάλη επιτυχία στον Δημήτρη Μπασούρη που δεν είναι πια κοντά μας”.

Για τον κόσμο: “Σας περιμένουμε στην Πράγα. Θα είναι χαρά μας να έχουμε μαζί μας τον κόσμο στην προσπάθεια μας για το μετάλλιο”.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ