EUROBASKET

"Κόπηκε" ο Τρούσκιν, έτοιμη και η 12άδα της Ρωσίας

"Κόπηκε" ο Τρούσκιν, έτοιμη και η 12άδα της Ρωσίας

Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς ανακοίνωσε τη 12άδα της Ρωσίας για το Ευρωμπάσκετ, η οποία περιέχει έναν NBAer και έξι παίκτες της ΤΣΣΚΑ. Τελευταίος "κόπηκε" ο Τρούσκιν.

Έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του Ευρωμπάσκετ και συγκεκριμένα του 4ου ομίλου (που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη) είναι η Ρωσία. Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς "έκοψε" τελευταίο τον Βλάντισλαβ Τρούσκιν και ακολούθως ανακοίνωσε τους 12 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωμπάσκετ, το οποίο αρχίζει την Πέμπτη (31/8). Οι Ρώσοι συμμετέχουν στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τη Σερβία, τη Λετονία, την Τουρκία, τη Μεγάλη Βρετανία και το Βέλγιο.

Ο Τιμοφέι Μοζγκόβ είναι ο μόνος NBAer της ρωσικής ομάδας, η οποία περιέχει έξι παίκτες από την ΤΣΣΚΑ, τρεις από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και άλλους δύο από τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι επτά από τους 12, δε, συμμετείχαν και στο Ευρωμπάσκετ του 2015 (Μπαμπούριν, Αντόνοβ, Βοροντσέβιτς, Ζούμπκοβ, Κουρμπάνοβ, Φριτζόν, Χβοστόβ).

Αναλυτικά τη 12άδα της Εθνικής Ρωσίας συνθέτουν οι εξής παίκτες: Εβγκένι Μπαμπούριν (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Ντμίτρι Κουλάγκιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μιχαήλ Κουλάγκιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βιτάλι Φριτζόν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ντμίτρι Χβοστόβ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Αλεξέι Σβεντ (Χίμκι), Σεμέν Αντόνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντρέι Βοροντσέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Αντρέι Ζούμπκοβ (Χίμκι), Βλάντιμιρ Ιβλεβ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Νικίτα Κουρμπάνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Τιμοφέι Μοζγκόβ (Μπρούκλιν Νετς).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ