EUROBASKET

Κολέ: "O πιο επικίνδυνος αντίπαλος η Ελλάδα του Αντετοκούνμπο"

Κολέ: "O πιο επικίνδυνος αντίπαλος η Ελλάδα του Αντετοκούνμπο"
INTIMESPORTS

Η Γαλλία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας και ο προπονητής της, Βενσάν Κολέ, χαρακτήρισε την Ελλάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο.

Η Γαλλία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα στο Eurobasket του 2017 και ο προπονητής των "τρικολόρ", Βενσάν Κολέ, χαρακτήρισε την Ελλάδα ως τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για τον πιο επικίνδυνο αντίπαλο της Γαλλίας στο τουρνουά: "Νομίζω πως ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος είναι η Ελλάδα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ. Μπορεί να παρουσιάζει δυσκολίες στα χιαστί ματς τα τελευταία χρόνια, αλλά είναι παρούσα σε κάθε διοργάνωση. Η Σλοβενία, επίσης, θα είναι ένα υπολογίσιμος αντίπαλος, καθώς έχει τα αδέρφια Ντράγκιτς. Θα πρέπει να παλέψουμε για μία από τις δύο θέσεις".

Για τον όμιλο: "Είναι ένα ενδιαφέρον γκρουπ. Πιο δυνατό από αυτό του 2015, αλλά είναι καλό αυτό. Παραμένει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ξέρουμε γιατί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω οι παίκτες που βρίσκονται στο ΝΒΑ να παίξουν για τη Γαλλία του χρόνου. Είναι ένας καινούριος κύκλος πλέον κι εύχομαι οι παίκτες να ανταποκριθούν σε αυτή τη νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι να αποδείξουμε πως παραμένουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ