EUROBASKET

Κατσικάρης: "Πρώτα θα ηρεμήσουμε, μετά θα αποφασίσουμε"

Κατσικάρης: "Πρώτα θα ηρεμήσουμε, μετά θα αποφασίσουμε"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία (97-90), ο Φώτης Κατσικάρης απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με την παραμονή του στην Εθνική ομάδα. "Θα συναντηθώ πρώτα με τον πρόεδρο", είπε χαρακτηριστικά.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ο Φώτης Κατσικάρης, με δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του "Πιέρ Μορουά". Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τη Λετονία ( νίκη με 97-90 ) που έδωσε στη "γαλανόλευκη" το εισιτήριο για το προ-ολυμπιακό του επόμενου καλοκαιριού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο "τιμόνι" της Εθνικής ομάδας.

" Πρέπει να ηρεμήσουμε, να γυρίσουμε πίσω και να γίνει μια κουβέντα με τον πρόεδρο για να δούμε τι θα γίνει", δήλωσε αρχικά ο Φώτης Κατσικάρης, για να συνεχίσει αναφερόμενος στα της πορείας της Εθνικής ομάδας στο φετινό Eurobasket:

" Πρώτα εμείς έχουμε στεναχωρηθεί με αυτό που έγινε. Η ομάδα ήταν πάντα εκεί και θα είναι πάντα. Δεν ξέρω αν είναι χαμένη ευκαιρία ή όχι, μόνο ο Θεός το ξέρει. Τύχη δεν είχαμε καθόλου. Δεν θα μιλήσω για το σουτ του Γιάννη στο τέλος του αγώνα με την Ισπανία, αλλά σε φάσεις που έγιναν".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ