EUROBASKET

Ιγκλέσιας: "Αλέξη, θα σας κερδίσουμε!"

Ιγκλέσιας: "Αλέξη, θα σας κερδίσουμε!"

Ο ηγέτης του ισπανικού αριστερού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα και εξήγησε ότι απόψε (15/9, 19:30) θα είναι αντίπαλοι (VIDEO)!

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται απέναντι στην υπέρτατη πρόκληση. Να αφήσει εκτός συνέχειας τους Ισπανούς του Πάου Γκασόλ και να προκριθεί στα ημιτελικά του 39ου Eurobasket, διεκδικώντας στη συνέχεια το πρώτο της μετάλλιο έπειτα από έξι χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας φιλοξενήθηκε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα "Al Rojo Vivo" και μίλησε για τις βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία, κάνοντας μια μικρή... μπασκετική παρένθεση ενόψει του αποψινού (15/9, 19:30) προημιτελικού στο "Pierre Mauroy" ανάμεσα στη "φούρια ρόχα" και την Ελλάδα.

Ο ηγέτης των Podemos έστειλε μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα κι έδωσε τα προγνωστικά του για το Eurobasket!

"Οι βουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο, επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Προσωπικά, έχω υπομονή. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως, ίσως, θα περιμέναμε όμως θα βελτιωθούμε! Θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, όπως η εθνική ομάδα μπάσκετ! Παίζουμε κόντρα στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Σε αυτή την περίπτωση, θα μιλήσω με τον φίλο μου, τον Αλέξη Τσίπρα, και θα του πω: «Αλέξη, τώρα δεν θα είμαστε στην ίδια πλευρά! Είμαι με την εθνική και θα σας κερδίσουμε». Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μολονότι κάποιοι δεν το πιστεύουν".

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας για το Ελλάδα - Ισπανία, στο 5'45" του VIDEO

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ