EUROBASKET

Η προεπιλογή της Σλοβενίας

Η προεπιλογή της Σλοβενίας

Η Σλοβενία ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Διαβάστε το πλήρες ρόστερ της αντιπάλου της Ελλάδας στον 1ο όμιλο.

Γκόραν Ντράγκιτς; Παρών. Λούκα Ντόντσιτς; Παρών. Αντονι Ράντολφ; Παρών κι αυτός! Η Σλοβενία μπαίνει κι αυτή σιγά σιγά σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής Ιγκόρ Κοκόσκοβ ανακοίνωσε σήμερα τους 19 παίκτες που θα διεκδικήσουν τις θέσεις της τελικής 12άδας σε μία από τις πέντε αντιπάλους της Ελλάδας στον 1ο όμιλο του τουρνουά, μαζί με τις Πολωνία, Γαλλία, Φινλανδία και Ισλανδία.

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν είναι βέβαια οι Ντόντσιτς, Ντράγκιτς και Ράντολφ. Υπάρχουν πάντως και σημαντικές απουσίες σε σχέση με τις σλοβενικές ομάδες που έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν, όπως ο Ζόραν Ντράγκιτς, ο Γιάκα Κλόμπουτσαρ και ο Αλεν Ομιτς. Σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ του 2015 θα λείψουν φυσικά και οι Σλόκαρ, Ζούπαν, που έχουν αποσυρθεί.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες της Εθνικής Σλοβενίας:

Γιάκα Μπλάζιτς (Μπασκόνια), Τόμας Μπόλτσινα (Ελιος), Βλάτκο Τσάντσαρ (Μέγκα Λεκς), Ζίγκα Ντίμετς (Κρκα), Λούκα Ντόντσιτς (Ρεάλ), Γκόραν Ντράγκιτς (Μαϊάμι Χιτ), Γκρέγκορ Χρόβατ (Ολίμπια), Γιαν Κόσι (Πριμόρσκα), Μίχα Λάπορνικ (Μπιλμπάο), Μπαζ Μάκοβιτς (Ιγκοκέα), Εντο Μούριτς (Μπάνβιτ), Αλεξέι Νίκολιτς (Μπάμπεργκ), Κλέμεν Πρέπελιτς (Λιμόζ), Αντονι Ράντολφ (Ρεάλ), Μάτιτς Ρέμπετς (Κρκα), Λούκα Ρούπνικ (Φουενλαμπράδα), Ζαν Μαρκ Σίσκο (Ιλιρίγια), Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ), Σάσα Ζάγκορατς (Πάρμα).

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ