EUROBASKET

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάρκανεν

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μάρκανεν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Φινλανδία ο Λάουρι Μάρκανεν - ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο φινάλε του αγώνα με την Σλοβενία - δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό, αφού αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς να χρησιμοποιήσει πατερίτσες.

Ο Λάουρι Μάρκανεν τρόμαξε τους Φινλανδούς στο φινάλε του αγώνα με την Σλοβενία ( ήττα με 81-78 ) όταν αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Όπως φαίνεται ωστόσο, το μεγάλο αστέρι των διοργανωτών του Α' ομίλου γλίτωσε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με φινλανδικά δημοσιεύματα, ο φόργουορντ των Μπουλς αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο, χωρίς να χρειαστεί κάποια βοήθεια από συμπαίκτη, ενώ δεν χρησιμοποίησε πατερίτσες. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν μάλιστα ότι είναι αρκετά πιθανό ακόμα και να αγωνιστεί στον σημερινό (3/9) αγώνα με την Πολωνία (20:00)!

Προς το παρόν πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα αγωνιστεί κόντρα στους Πολωνούς. Κι αυτό γιατί θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί το πόδι του το πρωί, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο της Φινλανδίας, το οποίο βέβαια θα πρέπει παράλληλα να ενημερώσει άμεσα τους Μπουλς.

Ο Μάρκανεν έχει αποτελέσει μέχρι στιγμής μία από τις ευχάριστες νότες του φετινού Eurobasket, έχοντας 23 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1 κόψιμο μέσο όρο σε 27.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ