EUROBASKET

Γκασόλ: "Η Ελλάδα έχει ταλέντο και σπουδαίους παίκτες"

Γκασόλ: "Η Ελλάδα έχει ταλέντο και σπουδαίους παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο Γκασόλ μίλησε για τον προημιτελικό αγώνα κόντρα στην Ελλάδα, εκθειάζοντας την ομαδική λειτουργία της, επισημαίνοντας πως διαθέτει ταλέντο σαν σύνολο, αλλά και σπουδαίους παίκτες.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Ισπανία - Πολωνία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Πάου Γκασόλ (30π, 6/7τρ), ρωτήθηκε για τον προημιτελικό αγώνα κόντρα στην Ελλάδα. Ο σέντερ των Σικάγο Μπουλς μίλησε με σεβασμό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τονίζοντας πως το ελληνικό ρόστερ διαθέτει ταλέντο και σπουδαίους παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Ο Πάουλ Γκασόλ είπε τα εξής: "Η Ελλάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Διαθέτει μία ισχυρή ομάδα. Έχουν ισορροπία σαν σύνολο και ταλέντο σαν ρόστερ. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι απέναντι τους. Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για να προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά. Θα είναι σκληρό ματς.

Η Ελλάδα διαθέτει σπουδαίους παίκτες, σε όλες τις θέσεις. Έχει ένα βαθύ και ποιοτικό ρόστερ. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και είναι αήττητη μέχρι τώρα. Είναι ανταγωνιστική ομάδα. Λειτουργεί καλά σαν σύνολο και παίζει ομαδικό μπάσκετ. Ποντάρει στην ομαδικότητα της. Για να κερδίσουμε την Ελλάδα θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, αλλά και πιο σκληρά από εκείνη. Από εκεί και πέρα θα δούμε στο παιχνίδι της Τρίτης το ποιος θα πάρει την πρόκριση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ