Φουρνιέ vs Ντιό, τότε και τώρα

Ο Εβάν Φουρνιέ και ο Μπορίς Ντιό συνεργάστηκαν για πρώτη φορά πολύ πριν τα πουν στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Δείτε το τηλεοπτικό σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησαν πριν από δώδεκα χρόνια (VIDEO).

Ποιος να του το έλεγε του Εβάν Φουρνιέ πριν από μία δεκαετία πως θα καταλήξει να παίζει στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, μαζί με ένα από τα πρότυπά του: τον Μπορίς Ντιό. Ο σούπερ σταρ των Orlando Magic και ο αρχηγός των "μπλε" κάθισαν σε δύο καρέκλες για να δουν το δημιούργημα της τηλεοπτικής συνεργασίας τους, πριν από δώδεκα χρόνια!

Τότε, που αποτέλεσαν τα κεντρικά πρόσωπα ενός τηλεοπτικού σποτ με θέμα την εθνική ομάδα της Γαλλίας, με τον πρώτο να δηλώνει θαυμαστής του δεύτερου και να τον αντιμετωπίζει σε "μονό". Με αφορμή λοιπόν την συνύπαρξή τους στη δωδεκάδα του Βενσάν Κολέ για το Eurobasket, πήγαν τον χρόνο πίσω και έκαναν τις απαραίτητες συγκρίσεις με την εποχή που ο Εβάν Φουρνιέ εξηγούσε πως "όσο πιο ψηλός είσαι, τόσο πιο χαζός είσαι" αναφερόμενος στον Μπορίς Ντιό, για να προσθέσει στη νέα τάξη πραγμάτων πως "δεν είσαι τόσο ψηλός πια (συγκριτικά με τον ίδιο), αλλά παραμένεις χαζός".

Ένα υπέροχο δημιούργημα...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24