EUROBASKET

"Φιλάκια" Χάκετ στον Ολυμπιακό

ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÓÅÑÂÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - SERBIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÁÊÑÏÐÏËÉÓ 2017 / ÉÔÁËÉÁ - ÓÅÑÂÉÁ / ACROPOLIS TOURNAMENT 2017 / ITALY - SERBIA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το φιλικό της Ιταλίας με την Ελλάδα, ο Ντάνιελ Χάκετ έστειλε... φιλάκια στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι με τον Ολυμπιακό, τα φιλικά της Ιταλίας στον δρόμο για το EuroBasket αποτελούσαν ένα καλό τεστ για τον Ντάνιελ Χάκετ. Κι αν κρίνουμε από αυτά που έκανε απόψε (24/8) απέναντι στην Ελλάδα , στο "Ακρόπολις", είναι κάτι παραπάνω από έτοιμος.

Ο αριστερόχειρας πλεϊμέικερ βρέθηκε για 29'45'' στο παρκέ απέναντι στη "γαλανόλευκη", διάστημα στο οποίο είχε 19 πόντους με 4/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο. Όπως ήταν λογικό, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι, κι αφού είπε τα... δικά του, έστειλε φιλάκια στην πρώην ομάδα του.

"Φιλιά στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό", αποχωρώντας από το παρκέ, δείχνοντας πως δεν ξεχνάει (προφανώς) τον Ολυμπιακό, αλλά και πως αγαπάει πολύ την Ελλάδα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ