EUROBASKET

FF Group: "Καλή τύχη στο Eurobasket 2017, Εθνική Ελλάδας"

FF Group: "Καλή τύχη στο Eurobasket 2017, Εθνική Ελλάδας"

Τις ευχές της για μια πορεία πρωταθλητισμού, έστειλε στην Εθνική Ελλάδας εν όψει της πρεμιέρας της στο Eurobasket 2017 η FF Group, ο επίσημος προμηθευτής υλικού όλων των εθνικών ομάδων μπάσκετ.

Ο ΌμιλοςFFGroup, επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, εύχεται Καλή Επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας, που αύριο (31/8, 16:30) δίνει τον πρώτο της αγώνα στον Α’ Όμιλο του Eurobasket 2017. H GSA που ξεκίνησε φέτος να ντύνει τις Εθνικές Ομάδες ελπίζει και εύχεται το καλοκαίρι του 2017 να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Με ένα μετάλλιο και γιατί όχι, ακόμη και με το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

FF Group: "Καλή τύχη στο Eurobasket 2017, Εθνική Ελλάδας"
INTIME SPORTS

" Ο Ομιλος FF Group, επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, εύχεται καλή τύχη στην Εθνική μας Ομάδα που αύριο δίνει τον πρώτο της αγώνα στον Α' Όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2017. Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά την προετοιμασία της Εθνικής, μέσα από τα τουρνουά Πάτρας και Ακρόπολις, για να διαπιστώσουμε το πάθος και την επιμονή όλων των παικτών για την κατάκτηση των υψηλότερων βάθρων.

Ο Ομιλος FF Group στηρίζει την Εθνική Ομάδα τόσο για το αγωνιστικό ήθος που κάθε παίκτης επιδεικνύει στο παρκέ, τιμώντας τη φανέλα που φοράει, όσο και για το ελπιδοφόρρο μήνυμα που μεταδίδει σε όλο τον κόσμο μέσα από τις επιτυχημένες προσπάθειές τους, με σύμμαχο την ευγενή άμιλλα.

Με το πέρας του χρόνου έχουμε διακρίνει ότι κάθε επιτυχημένη πορεία μέσα σε έναν στίβο, είτε αυτός είναι αθλητικός, είτε επιχειρηματικός, στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια, το πάθος και την επιμονή. Με κοινό μας λοιπόν χαρακτηριστικό την αγωνιστικότητα, ο Όμιλος FF Group στηρίζει κάθε αξιόλογη προσπάθεια που προάγει το Ελληνικό επιχειρείν και ευ αγωνίζεσθαι σε όλο τον κόσμο" αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας.

FF Group: "Καλή τύχη στο Eurobasket 2017, Εθνική Ελλάδας"
INTIME SPORTS
TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ