EUROBASKET

EuroBasket 2021: Εντός έδρας "σφαλιάρες" για Τουρκία και Λετονία

EuroBasket 2021: Εντός έδρας "σφαλιάρες" για Τουρκία και Λετονία

Με οκτώ ακόμη παιχνίδια ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των προκριματικών για το EuroBasket 2021. Μεγάλο κάζο για Τούρκους και Λετονούς, έχασαν από Ολλανδία και Βοσνία αντίστοιχα στην έδρα τους.

Σπουδαία παιχνίδια, δυνατές μοναμαχίες αλλά και εκπλήξεις περιελάμβανε στη δεύτερη μέρα των προκριματικών του EuroBasket 2021, με οκτώ αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική.

Η Τουρκία δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από την Ολλανδια και μάλιστα στην έδρα της. Παρά τους 20 πόντους του Μαχμούτογλου, ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Σαρλόν Κλουφ ήταν ασταμάτητος πετυχαίνοντας 27 πόντους και οδηγώντας την ομάδα του σε σπουδαίο διπλό. Εξίσου μεγάλη νίκη πέτυχε η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η οποία οδήγησε τη Λετονία σε κάζο στην έδρα της (61-62), στο ζευγάρι που συμπληρώνει τον όμιλο της Εθνικής.

Εύκολη νίκη πέτυχε το Βέλγιο παρά τους 15 πόντους του Κουζμίνσκας, η Κροατία επιβλήθηκε της Σουηδίας, ενώ εύκολο έργο είχε το Μαυροβούνιο επί της Μεγάλης Βρετανίας, σε αντίθεση με τη Γερμανία που δυσκολεύτηκε κόντρα στη Δανία (75-71).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Κροατία - Σουηδία 72-56

Τουρκία - Ολλανδία 65-72

Ελλάδα - Βουλγαρία 73-63

Λετονία - Βοσνία Ερζεγοβίνη 61-62

Μαυροβούνθο - Μεγάλη Βρετανία 81-74

Γερμανία - Δανία 75-71

Βέλγιο - Λιθουανία 86-65

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (23/2)

Ρωσία - Βόρεια Μακεδονία

Σερβία - Γεωργία

Σλοβενία - Αυστρία

Ουκρανία - Ουγγαρία

Ισπανία - Πολωνία

Εσθονία - Ιταλία

Ελβετία - Φινλανδία

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ